Kjendiskokkene håver inn - knuser Hellstrøm

(Kapital): Ole Martin Alfsen ble en del av kokke-Norges stall av kjendiser da han for snart ti år siden begynte å levere ironiske og korrigerende kommentarer til sjelene som sto ved kjøkkengrytene i TV Norge-serien 4-stjerners middag. I mellomtiden er TV-opptredenene supplert med tallrike bokutgivelser, italienske viner - og etableringen av selskapet Alfsens Kokkedeliske. De fire siste årene har hans heleide selskap hatt et samlet overskudd før skatt på 15 millioner kroner.Alfsen vant også den årlige duellen med Eivind Hellstrøm med klar margin. Sistnevntes kokkelering på mange kontinenter på TV-skjermen i programmet Truls à la Hellstrøm på TV2 lokker riktignok en stor fanskare til skjermen hver eneste uke, men Hellstrøm Holding hadde i fjor en omsetning som bare nådde 3,3 millioner kroner, ifølge Kapital.Og mens Alfsen satt igjen med et resultat før skatt på 3,6 millioner kroner, måtte Hellstrøm nøye seg med 900.000 kroner.Men selv om tallene er svært solide, ble det ikke satt noen rekorder i bøkene til Alfsens Kokkedeliske i fjor. I 2015 hadde selskapet en omsetning på 6,1 millioner kroner og satt igjen med 5,1 millioner i resultat før skatt.- Jeg jobbet med Godt Levert i flere år, og etter hvert som vi vokste ble den businessen ganske god, men jeg trakk meg ut der i løpet av 2015, sier Alfsen til Kapital.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også