Geir Sviggum. Foto: Scanpix

Bikker milliarden

Wikborg Rein tar tilbake tronen som Norges største advokatfirma.

- Det er jo litt historisk, dette, sier Geir Sviggum (42), partner og styreleder i Wikborg Rein, til DN.Ingen har klart det før. Advokatene jobbet for fullt helt inn i julehelgen, og adm. partner Finn Bjørnstad kan fortelle til avisen at det var de to mest aktive månedene på kontoret noensinne. Nå har Wikborg Rein rundet milliarden i omsetning og tar med det tilbake tronen som Norges største advokatfirma med en økning på 20 prosent.For tre-fire år siden sluttet flere av de eldste partnerne og firmaet falt i en periode ned fra førsteplassen, men så snudde det i en god periode for næringslivet, forklarer Bjørnstad til avisen.- Det er et godt marked for alle. Vi har lykkes godt med sammensetningen av kunder de siste årene. Vi bruker mer av ressursene inn mot de store industrilokomotivene og børsselskapene – og bygging av langsiktige relasjoner. Vi har større forståelse i dag av hva som opptar selskapene. Vi er tettere på dem, sier Bjørnstad til DN.- Så hva er egentlig hemmeligheten – kort fortalt?- Stort tilfang av oppdrag, bedre utnyttelse av ressurser og mer effektiv drift.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også