Bombetrussel mot Norwegian-fly på vei til Nice

Et Norwegian-fly på vei fra Stockholm til Nice har returnert til Arlanda-flyplassen etter at det ble ringt inn en bombetrussel, angivelig fra Oslo.

Flyet står nå på flyplassen og politi- og ambulansepersonell er på plass. Sveriges nasjonale innsatsstyrke er ifølge Aftonbladet også på vei til flyplassen.Ifølge avisen mottok den svenske Sjö- och flygräddningscentralen trusselen klokka 10.39 torsdag, 30 minutter etter avgang. Trusselen ble angivelig innringt fra Oslo.– Vi kan bekrefte at det har blitt fremsatt en bombetrussel mot flygning DY4321 fra Arlanda til Nice. Av sikkerhetsmessige årsaker returnerte flyet til Arlanda, opplyser kommunikasjonsrådgiver Tonje Næss i Norwegian til NTB.Flyet, som er av typen Boeing 737, landet på Arlanda klokka 11.15 og står nå parkert ved enden av en av rullebanene på flyplassen.– Dette er nå en politisak, så ytterligere spørsmål må rettes til dem. Sikkerhet er Norwegians aller viktigste prioritet, sier Næss.– Alt jeg kan si er at vi arbeider med et flyselskap som har mottatt en trussel, sier Stockholm-politiets pressevakt Towe Hägg til Aftonbladet.Ifølge Johan Beischer ved Sjö- och flygräddningscentralen er det 169 personer om bord i flyet, som nå er omringet av utrykningskjøretøy.Aftonbladet melder at passasjerer og besetning nå skal evakueres fra flyet ute på rullebanen. Det er kraftig snøvær i Stockholms-området.