- Man kommer til å bruke roboter i mye større grad

Gründer i Wheel.me, Atle Timenes, spår robotboom, som lover godt for deres autonome hjul.

- Det markedet vi angriper er det man kaller kommersiell robotikk, sier gründer av Wheel.me, Atle Timenes, da han gjestet HegnarTV og HegnarPodden sist uke, og fortsetter;- Man forventer at markedet utgjør 25 milliarder dollar innen 2025.Wheel.me, som har tre uliker modeller under utvikling, tar opp konkurransen med blant annet de "nye" lagerarbeiderne, nemlig de selvgående, førerløse truckene som går på batteri og er drevet av elektriske motorer. - Hvis vi ser på industriell robotikk, er det slik at AGV’ene, som vi angriper og ser på som vår nærmeste konkurrent, står for ti av de 25 milliarder dollarene.- Vi tror tallet er altfor lavt. Spesialt når man ser på vårt produkt. Man kommer til å bruke roboter i mye større grad enn det som er inne i estimatene i dag, sier TImenes.Mer om Wheel.me og deres autonome hjul finner du ved å klikke deg inn på HegnarPodden under:


Les også