Molde går for gullet - kjøper toppspiss

Teigen, Trond Reidar

Henter Ohi fra Stabæk.

Ohi Omoijuanfo er klar for Molde, bekrefter klubben på sine hjemmesider torsdag.Ohi kommer på en 2-årskontrakt, og ifølge TV 2 ligger overgangssummen mellom ni og 12 millioner kroner.- Dette er en gutt som kommer til å passe inn som hånd i hanske både på og utenfor banen her hos oss. Det er en spiller vi har ønsket hit lenge, sier Molde-trener Erling Moe i en kommentar.Ohi slo igjennom i 2017 med sine 17 mål i Eliteserien. I fjor nøyde han seg med åtte mål.Molde har rustet godt opp før sesongstarten om halvannen uke, selv om spisskometen Erling Braut Håland ble solgt til østerrikske Red Bull Salzburg.Fra før er blant annet Erling Knudtzon (Lillestrøm), Eirik Ulland Andersen (Strømsgodset), Kristoffer Haraldseid (Haugesund) og Martin Bjørnbak (Bodø/Glimt) hentet inn.