<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

VG-kommentator har fått ny jobb som dokumentarprodusent

Frithjof Jacobsen måtte slutte som politisk kommentator i VG etter å ha innledet et forhold til Ap-politiker Jette Christensen. Nå har han fått jobb i Monster.

Publisert 22. mars 2019
Oppdatert 22. mars 2019
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 146 ord

I produksjonsselskapet skal han skal jobbe med en stor dokumentarserie og andre journalistiske prosjekter.Han forlater dermed ikke mediebransjen, skriver Medier24, som først omtalte saken.– Jeg gleder meg stort til å begynne på en av de mest spennende og nyskapende journalistiske arbeidsplassene i Norge. Serier som «The Oslo Killing» og «Gåten Orderud» er fremragende dokumentarer, og jeg ser fram til å bli en del av dette redaksjonelle miljøet, sier Jacobsen i en pressemelding.Jacobsen trekker også fram Monsters mange podkaster som en av grunnene til at han sa ja til den nye jobben. I VG var han med på å starte opp den prisbelønte podkasten Giæver og Joffen.I tillegg til å være programleder i podkasten og leder av kommentaravdelingen, var Jacobsen i mange år en av avisens mest profilerte kommentatorer. Han har tidligere jobbet i nyhetsavdelingen i NRK. Han har også hatt en karriere som musiker i rockebandet Gluecifer.(©NTB)