Danmark rikeste mann mistet tre barn i terrorangrep

Den danske klesmilliardæren Anders Holch Povlsen og kona Anne Holch Povlsen mistet tre barn under søndagens terrorangrep i Sri Lanka.

Bestseller-milliardæren Anders Holch Povlsen og kona Anne Holch Povlsen var på påskeferie sammen med barna da det søndag ble gjennomført åtte angrep på Sri Lanka.De mistet tre av sine fire barn i terroren, sier kommunikasjonssjef Jesper Stubkier i selskapet til danske TV 2– Det kan vi dessverre bekrefte. Vi ber dere respektere privatlivets fred, og vi har derfor ingen ytterligere kommentar, sier han, ifølge VG.Ifølge bloomberg er den 46-årige Anders Holch Povlsen Danmarks rikeste mann, med en formue på 41,6 milliarder kroner.VG skriver at han arvet selskapet Bestseller da han var 28 år gammel, og at han også eier blant annet Zalando og Asos.


Les også