Hun blir ny sjefstrateg i Nordea

Eivind Yggeseth

Sigrid Wilter Slørstad (34) blir ny sjefstrateg i Nordea Investments.Wilter Slørstad har vært fungerende sjefstrateg siden Leif-Rune Husebye Rein gikk over til rollen som investeringsdirektør i Nordea Liv tidligere i år. Nå er det klart at rollen blir hennes på permanent basis.- Det er en stor anerkjennelse, og veldig motiverende å få mer ansvar, sier Wilter Slørstad i en melding.Wilter Slørstad har jobbet som strateg i Nordea siden 2010, og som seniorstrateg de siste tre årene. Hun har lang erfaring med kapitalforvaltning, både gjennom analyse av finansmarkedet og porteføljeoptimering som benyttes i Nordeas investeringsrådgivning.Den nye sjefstrategen har en master i samfunnsøkonomi fra Universitet i Oslo, og er autorisert porteføljeforvalter.