Hegnar om Märthas nye kjæreste: - Det er bare til å le seg ihjel av

Prinsesse Märthas manager: «Vi har ingen kommentarer til Hegnars respektløse karakteristikker»

Tidligere denne uken slapp prinsesse Märtha Louise nyheten om at hun har funnet kjærligheten med sin samarbeidspartner, den amerikanske sjamanen, Durek Verrett.De to nyforelskede har søndag premiere på sitt felles foredrag «The Princess and The Shaman». Da er det København som er stedet, og blant annet Oslo og Stavanger står så for tur.En som er skeptisk til prinsesse Märtha Louise og hennes nye kjærestes næringsvirksomhet er Hegnar Media-eier og Finansavisens redaktør Trygve Hegnar.- Han er jo ikke en sjaman, men en sjarlatan. Han driver med helbredelser ved healing, og da hevder at han kan helbrede kreft og masse rart, sier Hegnar i gårsdagens sending av Økonominyhetene på HegnarTV.- At han kan tillate seg å si at han kan gå inn i kroppen og snu det som foregår i kromosomer og atomene, og det kan han snu og påvirke slik at vi kan leve lenger, det er noe skikkelig erkesludder alt sammen. Det som nesten er trist for kong Harald og dronning Sonja er at de får en ny svigersønn som er like.. som den forrige, sier han.Se hele klippet med Trygve Hegnar på HegnarTV her!595 kroner billettenNår det gjelder Märtha Louises forelskelse, hvem hun er sammen med og hva hun gjør, bryr ikke Hegnar seg om.- Jeg skiter i hva Märtha Louise gjør med kjærestene sine, enten det er hestetrenere eller biljardspillere eller folk som tror. Altså Märtha Louise har jo sagt til oss at hun kan snakke med hester og bikkjer, at hun kan snakke med bestemødre og avdøde, så hun er jo på en måte helt utafor.- Men, at hun driver næringsvirksomhet og tar 595 kroner billetten for å prate tull med denne nye kjæresten sin, det er næringsvirksomhet og det har jeg greie på. Det er noe som heter markedsføringsloven, og da skal man levere det man lover, sier Hegnar, som mener Märtha Louise aldri kan levere halvparten av det hun lover og det hun skal selge sammen med Shaman Durek.- Vær gjerne forelsket og hold på med det. Stikk til skogs opp i Lommedalen og bli der, men ikke driv næringsvirksomhet med tullete tanker og på en måte forlede folk til å tro at du kan helbrede folk for kreft eller endre atomene i kroppen min. Det er bare til å le seg ihjel av, sier han i tv-sendingen.Les også: Trygve Hegnars leder om prinsesse Märtha Louise og hennes nye kjæreste i dagens Finansavisen.- Helt skjørtHegnar oppfordrer Märtha Louise til å ta all forelskelsen, all gleden, og gjerne ta med sine nye utkårede hjem til Sonja og Harald.- Men du må ikke drive forretninger i Norge. Det er bare helt skjørt. - Jeg skulle ønske at kong Harald kalte henne inn og ga henne et rapp på rumpa. Når de får spørsmål om næringsvirksomheten, og ikke kjærligheten - den kan du ha for deg selv, den driter jeg i - men når de da får spørsmål om næringsvirksomheten, da sier de bare «det kan vi ikke uttale oss om, da må dere snakke med hennes sekretær». Sånt går ikke vet du.- Det er fint at man kan tro på at det finnes noe annet mellom himmel og jord en det vi har i hodet, men ikke driv og selg det til andre, avslutter Hegnar.Prinsessen selv har ingen kommentarer til Hegnars uttalelser.«Vi har ingen kommentarer til Hegnars respektløse karakteristikker. Han må få lov til å mene det han vil», skriver prinsesse Märtha Louises manager Carina Scheele Carlsen i en e-post til Hegnar.no.Les også Trygve Hegnars leder i Finansavisen onsdag.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også