TV 2: Advokatfirma varsler massesøksmål på 90 millioner etter Viking Sky-hendelsen

Et amerikansk advokatfirma krever 90 millioner kroner erstatning for alle skader som ble påført under Viking Sky-hendelsen i mars.

Næringsliv

Advokatfirmaet Lipcon, Margulies, Alinsa & Winkleman mener cruiseskipet seilte med vitende og vilje rett inn i det varslede uværet på vestlandskysten lørdag 23. mars, skriver TV 2 .Firmaet krever erstatning for økonomiske tap, samt erstatning for tort og svie. De har bedt om ti millioner dollar, rundt 90 millioner norske kroner, fordelt til alle som var om bord på skipet. Det uttaler advokat Michael Winkleman til Fox Business onsdag.Han representerer passasjerene som var om bord på cruiseskipet. Hadde skipet fulgt Hurtigrutens vurdering samme dag, kunne krisen vært unngått, mener Winkleman. På grunn av uværet den lørdagen hadde Hurtigruten allerede innstilt sine avganger forbi Hustadvika, både sørgående og nordgående avganger.Totalt ble 27 personer behandlet på sykehus etter hendelsen.(©NTB)

viking sky
cruise
hurtigruten
torstein hagen
massesøksmål
Nyheter
Næringsliv