Vekst overalt for Norconsult

Har mange jern i ilden.

Norconsult melder om et driftsresultat på 126,7 millioner kroner i 1. kvartal 2019, opp fra 90,4 millioner kroner i samme periode i fjor.Omsetningen steg 28 prosent til 1.621 millioner kroner.Veksten omfatter virksomhetene i både Norge, Sverige og Danmark, og karakteriseres som solid også hensyntatt påskeavviklingen, som i fjor fant sted i 1. kvartal.Underliggende organisk vekst er 11 prosent for kvartalet.- Det er en viktig suksessfaktor at vi klarer å kombinere god prosjektgjennomføring med økt aktivitet og vekst i et marked med sterk konkurranse, sier Norconsult-sjef Per Kristian Jacobsen i en kommentar.Vokser overaltSelskapet melder om god vekst innen alle markedsområder, og forretningsområdet Hovedkontor har den største omsetningsveksten.I løpet av det første kvartalet kjøpte selskapet Kjeller Vindteknikk AS, Geovest AS, Heyerdahl Arkitekter AS, Ildne AS samt Johnels & Moberg Arkitekter AB i Sverige.Norconsult forteller om et høyt aktivitetsnivå i kvartalet, og vant blant annet oppdraget med prosjektering av et nytt klinikk- og protonbygg på Radiumhospitalet.Av viktige, pågående oppdrag i Norge er Norconsult sentral i prosjekteringsarbeidet av E39 Kristiansand vest - Mandal øst og E39 Rogfast.Bybanen i Bergen, ny lufthavn Bodø, ny produksjonslinje for Hydro på Husnes og prosjektering av CO2-fangstanlegg for Norcem er andre viktige prosjekteringsoppdrag for Norconsult.Les mer her.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også