Pengene renner inn for Truls Svendsen

KAN SMILE: Billettene til Truls Svendsens nye show rives bort. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Truls Svendsen har allerede solgt 40.000 billetter til sitt nye show. Sånt blir det penger i kassen av.

Komiker Truls Svendsen har nå solgt billetter til sitt nye show for 20 millioner kroner, skriver Nettavisen.

««Fra Æ til Å» har premiere 16. oktober. Kom på forestilling på Latter i Oslo denne høsten, eller på ekstraforestillinger i februar 2020», reklamerer Truls Svendsen ifølge nettstedet på sin instagramkonto, hvor det også kommer frem at 40.000 billetter allerede er solgt.

– Truls er en bred artist som appellerer både til unge og gamle, sier Svendsens manager Espen Andresen i Plan B, som ikke vil kommentere hvordan billettinntektene fordeler seg.

– Det er ekstreme utgifter til slike forestillinger, spesielt når du begynner i Nord-Norge. Hvor det er veldig lange avstander, det går teknikk, crew og alt kommer fra Oslo. Det ser bra ut og det har gått bra, men det likevel enorme mengder med utgifter, sier Andresen til Nettavisen.