<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

50 millioner dollar i havn for PGS

PGS har sikret forpliktelser for ny gjeld på 50 millioner dollar, en betingelse for emisjonen selskapet kunngjorde for tre uker siden.

Publisert 24. mai 2022 kl. 09.11
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 125 ord
I STAND: Med emisjonspengene og lån på plass, er PGS og konsernsjef Rune Olav Pedersen i stand til å møte gjeldsforfallene i høst og samtidig ha god nok likviditet til å tilfredsstille lånevilkårene. Foto: Iván Kverme

 

PGS har sikret forpliktelser for 50 millioner dollar i ny senior sikret gjeld, ifølge en melding tirsdag.

Den rettede emisjonen i PGS var blant annet betinget av at selskapet sikret forpliktelser for om lag 50 millioner dollar i ny gjeld innen den planlagte ekstraordinære generalforsamlingen 27. mai.

Vilkårene i gjeldsfasiliteten er akseptable for selskapet og betingelsen er dermed oppfylt, heter det.

Gjelden har samme løpetid som selskapets terminlån B, med forfall i mars 2024, og kan trekkes når som helst før 18. september 2022. Den vil ha en SOFR-rente (Secured Overnight Financing Rate) pluss en margin på 675 basispunkter.

Fullføring av den rettede emisjonen og det påfølgende tilbudet forblir underlagt de andre vilkårene tidligere annonsert, inkludert godkjenning av ekstraordinær generalforsamling.

(TDN Direkt)