Pål Atle Skjervengen på Høyre-landsmøte

Tidligere Frp-nestleder Pål Atle Skjervengen møtte denne helgen opp som delegat på Høyres landsmøte.

Politikk

Tidligere Frp-nestformann Pål Atle Skjervengen er delegat på landsmøtet i Høyre. I 1993 meldte han seg ut av partiet og brøt med politikken. Ifølge Aftenposten har han ingen planer om politisk comeback, men er likevel med i Oslo Høyres delegasjon til helgens landsmøte. Allerede for 10 år siden meldte Skjervengen seg inn i Høyre. Tidligere Frp-nestformann Pål Atle Skjervengen er delegat på landsmøtet i Høyre. I 1993 meldte han seg ut av partiet og brøt med politikken. Ifølge Aftenposten har han ingen planer om politisk comeback, men er likevel med i Oslo Høyres delegasjon til helgens landsmøte. Allerede for 10 år siden meldte Skjervengen seg inn i Høyre. - Jeg er en helt ordinær næringslivsleder som engasjerer seg lite grann og bidrar litt som strategisk rådgiver i valgkampen, sier Skjervengen.- Ap er skikkelig på defensiven. Høyre er i posisjon til å sette dagsorden for valgkampen, sier han.

Nyheter
Næringsliv