Ekssvigersønner: Leit at Ditlev-Simonsen går av

De to ekssvigersønnene Pehr-Olav Skogseth og Endre Rangnes betegner Per Ditlev-Simonsens avgang som Oslo-ordfører som trist og leit.

Politikk

- Denne saken har fått et leit utfall. Dette tror jeg ingen hadde ventet, sier Skogseth via sin advokat Cato Schiøtz til Dagbladet.- Hele saken har fått et trist forløp. Utover det ønsker ikke Rangnes å kommentere saken nå, sier Endre Rangnes' advokat Fred A. Gade.Per Ditlev-Simonsen sa onsdag at en av grunnene til at han trakk seg, var for å skape ro for familien, hans kone, barn og fem barnebarn.Avsløringen av Ditlev Simonsens hemmelige kontoer i Sveits kom i forbindelse med skilsmisseoppgjøret mellom Ditlev-Simonsens datter Cecilie og hennes eksmann Endre Rangnes.Rangnes antyder i et brev at han vil avsløre familien Ditlev-Simonsens hemmelige kontoer dersom han og ekskona ikke kommer til enighet i skilsmisseoppgjøret. I brevet foreslår han at han selv, Cecilie Ditlev-Simonsen, hennes første eksmann Pehr-Olav Skogseth, og familien Ditlev-Simonsen tar en prat.Skogseth avviser likevel at han har bidratt til ordførerens avgang. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv