<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Fire analytikere sier kjøp – fredag kommer tallene

Flere meglerhus anbefaler kjøp av aksjer i Avance Gas i forkant av selskapets kvartalspresentasjon denne uken.

    Publisert 16. feb. 2021 kl. 14.47
    Oppdatert 16. feb. 2021 klokken 14.49
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 177 ord
    Avance Gas' LPG-carrier Sirocco, her på vei gjennom Panamakanalen. Foto: Avance Gas

     

    Fredag 19. februar presenterer Avance Gas sine kvartalstall. Estimater Infront har hentet inn fra fem analytikere viser ifølge TDN Direkt at det i fjerde kvartal 2020 er ventet en EBITDA på 32 millioner dollar av t/c-inntekter på 43 millioner dollar.

    Driftsresultatet anslås til 22 millioner dollar mens tallknuserne venter et nettoresultat på 17 millioner dollar.

    Fire av analytikerne som har oppgitt en anbefaling på Avance Gas opererer med en kjøpsanbefaling, ifølge TDN Direkt. Gjennomsnittlig kursmål er på 53 kroner, varierende fra 50 til 55 kroner.

    Tirsdag omsettes aksjen for 39,24 kroner, opp 2,6 prosent. 

    Ny toppsjef

    I begynnelsen av januar ble det kjent at Avance Gas har ansatt Kristian Sørensen som ny adm. direktør i selskapet. Sørensen kommer fra stillingen som adm. direktør i shipsmeglerhuset Fearnleys, en del av Astrup Fearnley-gruppen.

    – Vi er veldig fornøyd med å få Kristian Sørensen om bord. Med hans brede erfaringer fra shipping- og LPG-markedene, vil han bli en verdifull ressurs for Avance Gas, uttalte John Fredriksen i en melding fra selskapet da nyheten ble kjent.

    Sørensen vil tiltre stillingen 1. april.