<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Ocean Yield-sjefen: – Gir oss en mulighet til å kunne bli enda mer competetive

Ocean Yield-sjefen har fått et veldig godt inntrykk av KKR, som mandag la inn milliardbud på selskapet.

Publisert 13. sep. 2021
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 161 ord
OCEAN YIELD-SJEF: Lars Solbakken. Foto: Eivind Yggeseth

OCY

Kjell Inge Røkke-dominerte Ocean Yield stiger kraftig på Oslo Børs mandag formiddag, etter at det amerikanske investeringsselskapet Kohlberg Kravis Roberts (KKR) i morges la inn et bud på 7,2 milliarder kroner.

Adm. direktør Lars Solbakken mener ifølge TDN Direkt at selskapet vil kunne bli enda mer konkurransedyktig med KRR som eier.

– Vi ser jo at det gir oss en mulighet til å kunne bli enda mer competetive i markedet fremover enn det vi har vært, med tilgang til competetivt priset kapital, sier han til nyhetsbyrået.

Solbakken mener at dette, sammen med det nettverket som både KKR og Ocean Yield har, vil gi muligheter til å bygge et betydelig større selskap enn det Ocean Yield er i dag.

– Vi synes jo at det er en spennende kjøper, og har gjennom den dialogen vi har hatt med dem fått et veldig godt inntrykk, veldig profesjonelle, og de er jo veldig kapitalsterke med mye penger i infrastrukturfondene, sier han til TDN Direkt.