<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Medier: Solskjær sparkes – får 90 mill. i sluttpakke

Den katastrofale forestillingen de siste månedene har blitt for mye for supportere og eiere. Nå ser det ut til at Solskjær går mot utgangsdøren for siste gang. 

Publisert 21. nov. 2021 kl. 08.40
Oppdatert 21. nov. 2021 klokken 09.26
Lesetid: 2 minutter
Artikkellengde er 302 ord
SPARKES: Alle solemerker peker mot at Ole Gunnar Solskjærs tid i Manchester United er over.  Foto: Reuters

Styret i Manchester United har bestemt seg for å avslutte kontrakten med Ole Gunnar Solskjær, ifølge flere engelske medier. 

The Times var først ute med å melde at fotballklubben inviterte til krisemøte etter det ydmykende tapet 4-1 mot Watford som lå på 17. plass i Premier League før kampen.

Den anerkjente overgangsguruen Fabrizio Romano har nå lagt ut en tweet som sier at Glazer har bekreftet at Solskjær har fått sparken. 

Før landslagspausen gikk Solskjærs menn på et smertefullt 0–5-tap på hjemmebane mot erkerival Liverpool. Få dager senere reiste de røde djevlene seg og vant 0-3 på bortebane mot Tottenham, og håpet ble tent. 

Bare en uke senere ble imidlertid også byrival Manchester City for sterke og valset over hjemmelaget på Old Trafford. Kampen endte 0-2 i favør de lyseblå.

De siste månedenes katastrofale forestilling har vist seg å bli for mye for United-supportere så vel som familien Glazer som eier laget, og nå går United-eventyret mot en slutt for den norske legenden.

FÅTT NOK: Avram Glazer, styreleder i Manchester United, har satt ned foten. Foto: Bloomberg

Saftig sluttpakke

Klubben forhandler nå med Solskjær om en sluttpakke og det er snakk om at godtgjørelsen vil ende et sted rundt 7,75 millioner pund, eller nær 92 millioner kroner, ifølge troverdige Samuel Luckhurst i Manchester Evening News.

Luckhurst skriver at flere kilder har fortalt at teknisk trener og tidligere United-spiller Darren Fletcher kommer til å overta som midlertidig manager.

Familien Glazer skal ifølge The Times være interessert i å hente tidligere Real Madrid-trener Zinedine Zidane som Solskjærs erstatter. 

Det kan vise seg å bli vanskelig ettersom Zidane skal være skeptisk til å avbryte sitt sabbatsår fra managerjobben. Kona ønsker seg hekker ikke til Manchester ifølge kilder.

De andre navnene på listen er PSGs Mauricio Pochettino, Ajax-trener Erik ten Hag og Leicesters Brendan Rodgers.