AI-teknologi skal optimalisere kjøttindustrien
Et nytt stjerneskudd fra StartupLab skal optimalisere kjøttindustrien. – Her er det gode muligheter for å spare miljøet og samtidig tjene penger, sier Robert Ekrem, gründer og daglig leder i Völur.
Publisert 3. okt. 2021
Oppdatert 3. okt. 2021Lesetid: 3 minutter
Artikkellengde er 626 ord![](https://imaginary.finansavisen.no/resize?force=false&width=980&aspectratio=16%3A9&nocrop=false&interlace=true&url=https%3A%2F%2Fsmooth-storage.aptoma.no%2Fusers%2Fhegnar%2Fimages%2F58831957.jpg%3Ft%5Bquality%5D%3D100%26%26accessToken%3D2dd406671908dd89071328957306efd8f855698db01db33153d07f84c0929b39)
TRENDY MILJØ: Kontorene til StartupLab på forskningsparken er ment til å være et sted for innovasjon og minner om moderne techselskap i Silicon Valley. Foto: Iván Kverme