kjøtt
mandag 12. juni 2023
Går fra rødt til hvitt kjøtt
onsdag 1. mars 2023
Burger King dropper kjøtt
søndag 22. januar 2023
Stadig flere vegetarianere og veganere i Norge
søndag 31. juli 2022
Lokal slakter må betale åtte ganger mer i strøm på ett år
Kjøttselskapet Jens Eide ligger an til å betale nesten 10 millioner kroner for strøm i år, mot 1,5 millioner i fjor. Det rammer selskapet hardt.
mandag 23. mai 2022
Kraftig prisøkning på kjøtt og egg fra 1. juli
Kjøtt og egg har allerede blitt langt dyrere det siste året, og fra 1. juli settes den gjennomsnittlige engrosprisen opp med fire kroner kiloen.
søndag 24. april 2022
Uvanlig mange kyr sendes til slakt – mange bønder gir opp
Over 40 storfebønder har bestemt seg for å legge ned og slakte flere tusen dyr før sommeren. Dramatisk, mener Nortura, som frykter kjøttmangel om få år.
torsdag 28. oktober 2021
Nordmenns kjøttforbruk sank med 2,5 prosent i 2020
Det beregnede kjøttforbruket i Norge sank med 2,5 prosent i 2020. Det skyldes nedgang i grensehandelen.
søndag 3. oktober 2021
AI-teknologi skal optimalisere kjøttindustrien
Et nytt stjerneskudd fra StartupLab skal optimalisere kjøttindustrien. – Her er det gode muligheter for å spare miljøet og samtidig tjene penger, sier Robert Ekrem, gründer og daglig leder i Völur.
torsdag 26. august 2021
Wagyu-kjøtt fra Hedmark koster 3000 pr. kilo
Norsk Wagyu-kjøtt fra Hedmarken er noe av det dyreste og beste kjøttet du får tak i. Bak biffen ligger det det hardt arbeid, masse hemmeligheter og en 90 år gammel japansk eventyrer.
søndag 25. juli 2021
Åslaug Haga: Verden må spise mer plantebasert
Klimaendringene fører stadig flere ut i sult, og verden må endre kurs, lyder den tydelige beskjeden fra tidligere Sp-leder Åslaug Haga, nå i FNs jordbruksfond.
Last flere artikler