<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Telia-sjefen om 5G-bredbånd: – Kan bli stort

Telia Norge sjef Stein-Erik Vellan snakker om trådløst bredbånd, de store investeringene i Norge, hvordan de har økt marginene og om en ny konkurrent fra Rogaland.

Publisert 23. okt. 2021 kl. 11.57
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 83 ord
Telias 5G-tog dundrer utover landet
22.10.2021 Vi får besøk av Telia Norge-sjef Stein-Erik Vellan som opplever vekst i kundebasen og marginene. Selskapet pumper milliardbeløp inn i de norske nettene, men hvordan blir konkurransen mot Telenor og nykommeren Altibox fremover? Og hvorfor vil enkelte aktører bestille seg sitt eget private mobilnett?

Fredag var Telia Norge-sjef Stein-Erik Vellan gjest i Økonominyhetene på FA TV. 

Norges nest største telekomaktør, etter Telenor, opplever vekst i kundebasen og marginene. Hvordan får de til det i et marked som egentlig ikke vokser?

Selskapet pumper milliardbeløp inn i de norske nettene, men hvordan blir konkurransen mot Telenor og nykommeren Altibox fremover? Og hvorfor vil enkelte aktører bestille seg sitt eget private mobilnett?

Les også: Nytt tårnsalg vil trigge ekstrautbytte til Telia-eierne

Les også: Økt salg og flere abonnenter for Telia

Se også intervjuet med Telias nye konkurrent: 

Fibergigant inntar mobilbransjen
05.10.2021 Altibox, Lyse-konsernet og deres partnere har gjennom årene bygd seg opp Norges største fibernett med nesten 800.000 kunder. Nå blar de opp 724 millioner kroner for å skaffe seg 5G-frekvenser for å kunne levere trådløst bredbånd. Vi snakker med Lyses konserndirektør for Tele, Toril Nag, om planene.