<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Bilgigant på kroken

Nortel skal levere telekomtjenester til Autogruppen, som har mer enn 300 forhandlere landet rundt.

Publisert 2. juni 2022
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 144 ord
NY AVTALE I HAVN: For Nortel og adm. direktør Christian Pritchard. Foto: Ivan Kverme

NTEL

Nortel har inngått en rammeavtale med bilforhandlerkjeden Autogruppen for levering av telekomtjenester, opplyser det Ålesund-baserte telekomselskapet torsdag.

Rammeavtalen åpner for at Nortel kan levere tjenester til nærmere 10.000 unike brukere.

«Vi har svært god erfaring med rammeavtaler og forventer god uttelling på avtalen med Autogruppen, som gir oss et nedslagsfelt på nærmere 10.000 unike brukere», kommenterer Nortel-sjef Christian Pritchard.

Ved utgangen av april hadde Nortel 55.250 aktive brukere.

Autogruppen er en frittstående kjede med selvstendige merkeforhandlere, der mer enn 30 bilmerker er representert. Kjeden ble etablert i 1998 og består nå av mer enn 300 forhandlere landet rundt.

Den nye rammeavtalen føyer seg inn i en rekke av nye avtaler for Nortel den seneste måneden. Selskapet har inngått avtaler med trelastselskapet Inntre Kjeldstad , kommunene Skjåk, Lom, Vågå, Sel, Dovre og Lesja , Amnesty International Norge, transportselskapet Hoyer Norway , rehabiliteringsselskapet BMO Entreprenør og KI Investeringsselskap.