<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

EasyPark-sjef slutter etter 14 år

Johan Birgersson gir seg som adm. direktør i EasyPark. Han erstattes av Cameron Clayton neste måned.

Publisert 28. mars 2022 kl. 14.07
Oppdatert 28. mars 2022 klokken 14.24
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 180 ord
SJEFSBYTTE: Cameron Clayton (t.v.) overtar for Johan Birgersson som toppsjef i EasyPark Group fra 19. april. Foto: EasyPark

Johan Birgersson går av som adm. direktør i EasyPark Group etter 14 år i stillingen. Han erstattes av Cameron Clayton, som tiltrer som ny adm. direktør 19. april.

Clayton kommer fra rollen som adm. direktør i værselskapet The Weather Company. Han har lang erfaring fra ulike teknologiselskaper, og har tidligere også ledet IBMs partnerøkosystem.

– Det har vært en fantastisk tid å lede EasyPark Group – et selskap som har gått fra å være en skandinavisk startup til å bli et globalt og markedsledende teknologiselskap. Beslutningen om å gå av har ikke vært enkel, sier Birgersson i en melding.

Birgersson fortsetter imidlertid som seniorrådgiver for Clayton og EasyPark-styret.

Globale ambisjoner

EasyPark vokser normalt med 30 prosent i året i Norge, men i coronaåret 2020 ble det bare nær 5 prosents vekst.

I mars i fjor kjøpte selskapet opp parkeringsvirksomheten til BMW og Daimler Mobility, som ifølge selskapet åpner for stor utvidelse av selskapets globale fotavtrykk.

– Camerons erfaring innen forretnings-, produkt- og teknologistrategi kombinert med en sterk evne til å bygge teamet, vil være en stor fordel for selskapet, sier Niklas Savander, styreleder i EasyPark Group.