Sumo-eiere satser med latinamerikanske restauranter
Etter suksess med Sumo-kjeden satser gründer Simon Simonnæs og Herkules Capital nå på ekspansjon innen latinamerikansk mat og drikke, med Cartel’s.
Publisert 21. okt. 2021
Lesetid: 3 minutter
Artikkellengde er 624 ord![](https://imaginary.finansavisen.no/resize?force=false&width=980&aspectratio=16%3A9&nocrop=false&interlace=true&url=https%3A%2F%2Fsmooth-storage.aptoma.no%2Fusers%2Fhegnar%2Fimages%2F57443693.jpg%3Ft%5Bquality%5D%3D100%26%26accessToken%3D3bb4d8f8769bc444396a24c90fec9a494ce25ed024c854299a86944be95dd5a1)
LATINAMERIKANSK FRA BERGEN: Cartel’s Latin American Kitchen & Bar åpner restaurant nummer to på Solli Plass i Oslo, i lokalene som tidligere huset Confusion og Mabel Kaffe og Vin. Foto: Lena S. Falck