<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Tjente 16 mill. på restaurantdrift

Etter et marerittår for restaurantbransjen i 2020 klarte Fursetgruppen å forbedre driftsresultatet med 59 millioner kroner i fjor. Godt sommervær og uteserveringer bidro positivt.

Publisert 13. juli 2022
Lesetid: 3 minutter
Artikkellengde er 3 ord
Article lead
+ mer
lead
TIDENES SOMMER I 2021: – Våre uteserveringer tok helt av. Aller best gikk det for Festningen, Ekebergrestauranten, Ling Ling, Tjuvholmen Sjømagasin og Lofoten, som alle har store uteserveringer, sier adm. direktør Gjøran Sæther (t.h.) i Fursetgruppen. Her sammen med hovedaksjonær Bjørn Tore Furset. Foto: Eivind Yggeseth
TIDENES SOMMER I 2021: – Våre uteserveringer tok helt av. Aller best gikk det for Festningen, Ekebergrestauranten, Ling Ling, Tjuvholmen Sjømagasin og Lofoten, som alle har store uteserveringer, sier adm. direktør Gjøran Sæther (t.h.) i Fursetgruppen. Her sammen med hovedaksjonær Bjørn Tore Furset. Foto: Eivind Yggeseth

Registrer deg og få artikkelen gratis

Les en gratis pluss-artikkel hver uke

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Googles personvernregler og vilkår for bruk gjelder.