<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

WSJ: – Joe Biden takler ikke fire nye år

Demokratiske politikere bør bryte sin omertà og oppfordre president Joe Biden til å tre til side, skriver The Wall Street Journal. 

Publisert 28. juni
Oppdatert 28. juni
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 189 ord
STILLER TIL GJENVALG: Joe Biden er nå 81 år gammel, og mange spør seg om han med sin høye alder er skikket til en ny periode som president.  Foto: NTB

Dette skriver utenlandske aviser på lederplass

The Wall Street Journal

Debatten mellom presidentkandidatene Joe Biden og Donald Trump var pinlig – for hele USA. Bidens stotrende og haltende innsats viser at han ikke takler fire nye år som president. For landets beste bør demokratene innse at partiet trenger en annen presidentkandidat. Men da må demokratiske politikere bryte sin omertà og oppfordre presidenten til å tre til side.

Financial Times

Ingen bør undervurdere det lille mirakelet som nylig skjedde i Sør-Afrika. Partiet og frigjøringsbevegelsen ANC ble ydmyket i et fritt og rettferdig valg. Men partiet godtok resultatet og gikk inn i en koalisjonsregjering med tidligere opposisjonspartier. Det har fått børsene og valutaen til å stige.

Die Welt

Moskva beskylder Ukraina for å ha drept sivile i et luftangrep på Krimhalvøya, og samtidig beskylder landet USA for å være medskyldig. Men den som ser nærmere på fakta, kommer til en helt annen konklusjon. Disse ofrene må på Moskvas konto.

Dagens Industri

Partiledernes taler på Almedalsveckan viser to viktige trekk: Sverigedemokraternas utvikler seg kontinuerlig i en moderat og borgerlig retning. Det andre er Socialdemokraterna, som legger seg stadig lengre mot venstre.