<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
andreas Kvame
Nok et kutt etter biologisk blemme
Grieg Seafood sliter med fiskehelsen, og kutter nok en gang slakteforventningene. – Denne parasitten kunne vi godt vært foruten, sier Grieg Seafood-sjef Andreas Kvame.
Plages av parasitt
Grieg Seafood må kutte ventet slaktevolum etter parasittangrep i Finnmark. – Vil ta noe tid utover i 2023 før det blir ferdig i sjø, sier konsernsjef Andreas Kvame.
Kontraktssmell for Grieg Seafood
– Vi hadde en ganske høy kontraktsandel i denne perioden som har medført at vi ikke oppnådde de prisene vi ønsket, sier Grieg Seafood-sjefen.
Grieg Seafood varsler økte kostnader
Grieg Seafood har tjent like mye penger i første halvår som de tre foregående årene til sammen. Nå må selskapet kjempe mot kostnadsspøkelset, som kommer tidligere enn ventet.
Tør ikke å si noe om kostnader
Grieg Seafood venter kostnadsboom til høsten, men tør ikke å kommunisere hvor mye. – Vi har kun ett mål nå, og det er at vi skal være kostnadsledende i de regionene vi er i, sier sjefen.
Sliter fortsatt med vintersår
– Vi har hatt en del utfordringer i Norge med vintersår, og det har vi år også, men ikke i nærheten av det vi har hatt de to foregående årene, sier konsernsjef Andreas Kvame.
Kaster seg på landbasertbølgen
Grieg Seafood går sammen med lokale investorer og et smoltselskap for å satse på landbasert oppdrett i Rogaland.