andreas Kvame
torsdag 22. februar 2024
– Vi ser lyset i enden av tunnelen
fredag 8. desember 2023
Grieg Seafood opp eller ned?
torsdag 16. november 2023
Ledelsen blar opp etter tunge dager
fredag 12. mai 2023
Nok et kutt etter biologisk blemme
Grieg Seafood sliter med fiskehelsen, og kutter nok en gang slakteforventningene. – Denne parasitten kunne vi godt vært foruten, sier Grieg Seafood-sjef Andreas Kvame.
torsdag 16. februar 2023
Plages av parasitt
Grieg Seafood må kutte ventet slaktevolum etter parasittangrep i Finnmark. – Vil ta noe tid utover i 2023 før det blir ferdig i sjø, sier konsernsjef Andreas Kvame.
fredag 11. november 2022
Kontraktssmell for Grieg Seafood
– Vi hadde en ganske høy kontraktsandel i denne perioden som har medført at vi ikke oppnådde de prisene vi ønsket, sier Grieg Seafood-sjefen.
tirsdag 23. august 2022
Grieg Seafood varsler økte kostnader
Grieg Seafood har tjent like mye penger i første halvår som de tre foregående årene til sammen. Nå må selskapet kjempe mot kostnadsspøkelset, som kommer tidligere enn ventet.
onsdag 15. juni 2022
Tør ikke å si noe om kostnader
Grieg Seafood venter kostnadsboom til høsten, men tør ikke å kommunisere hvor mye. – Vi har kun ett mål nå, og det er at vi skal være kostnadsledende i de regionene vi er i, sier sjefen.
tirsdag 15. februar 2022
Sliter fortsatt med vintersår
– Vi har hatt en del utfordringer i Norge med vintersår, og det har vi år også, men ikke i nærheten av det vi har hatt de to foregående årene, sier konsernsjef Andreas Kvame.
onsdag 20. januar 2021
Kaster seg på landbasertbølgen
Grieg Seafood går sammen med lokale investorer og et smoltselskap for å satse på landbasert oppdrett i Rogaland.
Last flere artikler