KjøpLogg inn
To viktige temaer: Gjenåpning og strømprisene
Delphi-forvalter Adil Shahs diversifiserte portefølje inneholder blant annet ventilasjons- og varmepumpeprodusenter, to farmasigiganter, en lakseaksje og et flyselskap.
Våpenprodusenter i skuddet
EU skal styrke sitt eget forsvar, og også i andre deler av verden har årets hendelser økt etterspørselen etter krigsutstyr.
Inflasjonstall skremmer investorene
Skyhøy amerikansk inflasjon løfter rentene og svekker en rekke internasjonale børsindekser. Siemens, AstraZeneca og Societe Generale gjør det imidlertid bra. 
AstraZeneca tjente 330 mrd. i fjor
Til tross for enorm omsetning har overskuddet til vaksineprodusenten AstraZeneca falt fra over 3,2 milliarder dollar i 2020 til 112 millioner dollar i 2021.
Finner gode kjøpsmuligheter i bioteknologisektoren
DNB-forvalter Benedicte Bakkes fem favorittaksjer er blitt en god del billigere, til tross for innovative produkter og svært gode vekstutsikter.
Seks selskaper med sterkt momentum
Delphi-forvalter Andreas Lorentzens favoritter har sterk kurs- og inntjeningsvekst, men er fortsatt attraktivt priset. Han har særlig tro på helsesektoren.
Liker gjenåpningscase og defensive aksjer
Forvalter Beate Bredesen i SR-Forvaltning har tro på sjømatsektoren, en dagligvareleder, en attraktivt priset elbilprodusent og to farmasigiganter.