KjøpLogg inn
digitalisering
– Nå er tiden for å investere i Ukraina
Midt i elendigheten og ødeleggelsen har det ukrainske folk vist en imponerende styrke og moral. Norsk næringsliv kan og bør benytte seg av landets fremragende IT-ressurser, skriver Anders Lier i Energi.ai.
Sneakers med tvist
Andreas Malo Dyb og Kastel vil ri bølgen av sneakerinteresserte nordmenn. Nå jakter han opptil tolv millioner for å endre måten vi handler sko på.
– Kryptovaluta har ødelagt mye for blockchain
Metaverset skal også sikre oss mer av det gode, analoge livet, lover Bente Sollid Storehaug - Norges første internettstjerne. Det gode liv for henne er å finne blant høner, ekorn, skilpadder, en hund, tre katter, en enebolig midt i byen og et småbruk på Hvaler. 
Gir full gass for kommunal digitalisering
IT-konsulentselskapet Innofactor hevder å ha funnet gullstandarden for digitalisering av norske kommuner. Nå vil selskapet opptil firedoble tilstedeværelsen i Norge.
Økte 25 prosent i trangt konsulentmarked
Full fart i investeringene i samfunnskritiske prosjekter gjorde at konsulentselskapet Trifid passerte tresifret millionomsetning i fjor.
Cognite-sjefen går av – Aker hyrer inn amerikaner
Seks år etter at IT-gründer John Markus Lervik, Kjell Inge Røkke og Aker-sjef Øyvind Eriksen etablerte Cognite, er det duket for lederbytte. Aker hyrer inn amerikaner.
Kraftsamling for et digitalt Norge
Regjeringen har varslet et taktskifte i digitaliseringen av Norge. Den nye situasjonen i Europa må føre til at dette taktskifte forseres, skriver adm. direktør i IKT-Norge Øyvind Husby.