KjøpLogg inn
Finansco-partner frykter ikke renteoppgang
Formuesforvalter Christian Kallevig Arnesen trekker frem flere aktivaklasser, sektorer og investeringsstrategier som burde gjøre det bra i det kommende året.
Vindmølle-Vestas med stormvarsel til markedet
Danske Vestas, som er en global gigant innen vindmølleproduksjon, har sluppet ferske kvartalstall med en klar advarsel til markedet. 
Dalai Lama mener fornybar energi må tas i bruk mot klimakrise
Den tibetanske religiøse lederen Dalai Lama oppfordrer til kutt i fossil energi og økt bruk av fornybar energi for å bekjempe klimakrisen.
– Hvor mye mer har olje, gass og materialer å gå på?
Daglig leder Jo Helgestad i Pengeråd fraråder for tung eksponering mot olje- og gassaksjer. Teknologi og fornybar energi er fremtiden.
Kursfest etter vekstplaner fra Norsk Solar: – Prosjektene er klare til bygging
Norsk Solar jobber nå med en finansieringsplan for å nå de store vekstmålene. Toppsjefen mener selskapets marginer ikke blir presset ned av økende råvarepriser.
Aksjer som inflasjonssikring
Olje- og gassprodusenter, banker og helseselskaper har levert suveren avkastning i dagens klima med skyhøy inflasjon, renteoppgang og geopolitisk usikkerhet.
Satser på grunnleggende behov
Mennesker kommer alltid til å trenge slikt som drikkevann og elektrisitet, påpeker forvalter Mikael Tarnawski-Berlin i Carnegie Fonder.