Carl I. Hagens Nav-anmeldelse henlagt
Carl I. Hagens anmeldelse av politiet og påtalemyndighet etter Nav-skandalen er henlagt av Spesialenheten. Hagen har anket henleggelsen til Riksadvokaten.
Nav-saker på stedet hvil – over 70 trygdesaker stilles i bero
Etter at Høyesterett ba Efta-domstolen om en avklaring om oppholdskravet i Nav-saken, har Riksadvokaten bestemt at over 70 trygdesaker stilles i bero.
NAV utsetter behandling av skandalesaker
Nav har satt behandlingen av saker som omfattes av trygdeskandalen, på vent. Grunnen er det akutte behovet for saksbehandlere under coronakrisen.
Nekter innsyn i hemmelige Nav-råd
En ny diskusjon om hele det juridiske grunnlaget for trygdeskandalen er under oppseiling. Men regjeringen står fast på at rådene den fikk, må hemmeligholdes.
– Vi må ta lærdom av Nav-saken
Arbeidsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) fikk Nav-skandalen i fanget da han tiltrådte. Onsdag satte han ned sin første arbeidsgruppe.
Ap om Hauglies avgang: – En innrømmelse
Statsminister Erna Solberg (H) kan ikke rømme fra ansvaret i Nav-skandalen ved å bytte ut Anniken Hauglie, advarer Arbeiderpartiet.
Anslår minst 10.000 Nav-ofre bare etter 2012
Rettshjelpskoordinator Olav Lægreid i Nav-saken mener anslaget på 2.400 saker etter 2012 er altfor lavt, og mener minst 10.000 er rammet bare etter den tid.