norgesgruppen
Kiwi-duo tjente 1 million kroner i uken
For 20 år siden investerte Robert Burud og Jan Lyder Isaksen 600.000 kroner i en Kiwi-butikk. Nå eier de 23 og har hatt 20.000 prosent avkastning bare fra utbytter.
Shoppingboom i sommervarmen
Etter måneder med stengte butikker i Stor-Oslo, er kundene på vei tilbake. I juni noterer flere kjøpesentre rekordomsetning og noe vårens salgssvikt er hentet inn.
Skroter Norgesgruppen, går til erkefienden
Innkjøpsgiganten Gress Gruppen skiller seg fra Norgesgruppen og gifter seg med Reitan. Avtalen kan være verdt nærmere 4 milliarder kroner.
Konkurransetilsynet avslutter etterforskningssaken mot Orkla, Mondelez og NorgesGruppen
Konkurransetilsynet avslutter etterforskningssaken mot Orkla, Mondelez og NorgesGruppen fordi det ikke er grunnlag for å gå videre. 
62 milliarder rikere under corona
Johan Johannson og Odd Reitan har bøttet inn penger under corona. Det gir vanvittige utslag i verdien av NorgesGruppen og Reitan-systemet.
Matmilliardær kjøper ut småaksjonærer til spottpris
Kjøpmennene har bidratt til å gjøre Johannson-familien søkkrik. Hvis de skal selge aksjene sine til NorgesGruppen, må de akseptere halv pris.
Stordalen samler stjernelag til ny kjøpesentergigant
Petter A. Stordalen og Lars O. Løseth har trommet sammen noen av landets rikeste familier og proffeste eiendomsmiljøer til en ny, rasktvoksende kjøpesenterkjede.