<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
olivia
Restaurantbransjen er ute av dvalen
Under pandemien var det restaurantkonsern utenfor Oslo som klarte seg best. I år har også flere restaurantaktører i hovedstaden våknet til live.
Investerer 200 millioner i ny mathall
Thon Eiendom skal etablere mathall i Sandnes. Olivia åpner sin hittil største restaurant – med stor takterrasse – i bygget.
Økte cocktailsalget med 64 prosent
Digital kursing i mersalg for samtlige medarbeidere under pandemien har generert en økning i snittsalget pr. bord ved Olivias restauranter.
Lunsjmesterskapet i venting
Venting er litt av sjarmen på julaften, men på restaurant er det langt fra like sjarmerende.
Mistet 25 prosent av omsetningen
Med periodevis stengte restauranter ble pizzasalget langt lavere for Olivia i fjor. Kjeden tråkker likevel på gassen med nye restaurantplaner.
Hva med en gindrink med tørkede roser?
Olivia serverer mer enn bare pizza og pasta.
Halvparten av omsetningen forsvant
Oslos største utelivsaktører har mistet mellom 30 og 60 prosent av omsetningen i 2020. Bransjen etterlyser riktigere og bedre kompensasjonsordninger.