<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
servering
Milliondryss langs E6
– De fleste av mine kolleger er borte, sier Øyvind Frich. Selv har han funnet oppskriften på veikro-suksess, med Teslas superladere og Buchardts prestisjebygg som ingredienser.
Vil servere på kjøpesentre
Food Family akter å bli en restaurantkjede. Nå henter selskapet penger og sikter seg inn mot lokasjoner på norske kjøpesentre.
Kraftig vekst for Sumo
Sumo-kjeden har fire nye restauranter på trappene. – Når alle disse er åpne regner jeg med at vi på tolvmånedersbasis vil passere en omsetning på 400 millioner, sier Sumo-gründer Simon Simonnæs.
Det beste året siden 2017 for restaurantkonsern
Til tross for lange perioder med nedstengninger, bød fjoråret på et solid overskudd for restaurantgruppen Rodeløkka Invest. Kun ett datterselskap gikk med tap.
En ny favoritt i Oslobukta
På Dapper Bistro i Bjørvika klaffer det meste. 
Restaurant Colonel Mustard: Obersten er ingen mesterkokk
Skal du ha lunsj på Alexander Kiellands plass? Vi har testet velkjente Colonel Mustard.
Her får du ikke ta med telefonen inn
Nyåpnede Chat d’Or er annerledes og mystisk, men prisene er nokså høye.