KjøpLogg inn
tor w. andreassen
Tigerens år i dagligvaremarkedet
Varehandelen serveres en kraftig advarsel fra NHH-professor Tor W. Andreassen. Flere bør ta den til seg, spesielt dagligvaremarkedet, skriver Elisabeth Myhre i Foodora.
Mer trøbbel i sikte for varehandelen
Varehandelen har hatt gode tider under pandemien. Det gir ingen grunn til å være ubekymret for tiden som kommer, skriver NHH-professor Tor W. Andreassen.
Hva kan Norge lære av bilindustrien?
Rikelig tilgang på billig strøm har vært viktig for norsk industri. Men dette er ikke fremtiden, skriver NHH-professor Tor W. Andreassen.
Flybransjens betalingsmodell er urettferdig
Kundene yter flyselskapene gratis lån. En bedre tilpasning i tid mellom betaling og levering er mer rettferdig for kundene, skriver NHH-professor Tor W. Andreassen.
Færre butikker og flere kafeer
Tillagte digitale vaner vil følge oss inn i en post-coronatid, hevder NHH-professor Tor Wallin Andreassen og forskningsdirektør Bjørn Taale Sandberg i Telenor.
Hjemmekontor: Økt produktivitet, mindre innovasjon
Produktiviteten på hjemmekontoret er den samme og til og med litt bedre. Skaden kommer i neste omgang, skal man tro NHH-professor Tor W. Andreassen.
Amazon til Sverige – Enemy at the Gates?
Norsk varehandel føler seg truet av at Amazon rykker nærmere. Men dette selskapet er ikke den egentlige fienden, skriver Tor W. Andreassen, Line Lervik-Olsen og Seidali Kurtmollaiev.