<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Hegnar:– Coronaviruset styrer absolutt alt nå

– Alle begynner å forstå at dette vil vare lenge, folk gjør mindre, steder stenges og alt strammes inn, sa Trygve Hegnar i Økonominyhetene på FaTV.

    Publisert 6. mars 2020 kl. 08.56
    Oppdatert 6. mars 2020 klokken 10.29
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 177 ord
    Coronaviruset styrer nå alt
    05.03.2020 Trygve Hegnar kommenterer volatiliteten i markedet torsdag 5. mars. Oslo Børs falt, mens USA-børsene som falt i går, fortsatte ned i åpåningen. Borr Drilling falt til ny all-time low på Oslo Børs, mens Nel igjen var dagens mest omsatte aksje.

    Coronaviruset diskuteres i store deler av sendingen. Hegnar mener viruset er svært alvorlig.

    – Alle forstår at dette vil vare ganske lenge. Alt strammes inn. Ting stenges ned og det vil påvirke selskapene i lang tid. De vil tjene mindre penger. Nå er det ganske ille, sier Hegnar.

    Flyaksjer rammes hardt fordi de får mindre passasjerer. Hegnar tror alle flyselskapene vil tape penger.

    – Å komme ut av den onde sirkelen er veldig vanskelig. Det er ikke så lenge siden kursen i Norwegian var over 200 kroner. I dag er den rundt 16 kroner, sier Hegnar.

    Han peker på at selv DNB-aksjen faller. Hegnars teori er at aksjonærene er redd for at DNB vil tape penger på lån til selskap som vil tape penger. Han mener man ikke skulle vært i aksjemarkedet nå.

    – Dette er den «svarte svanen». Du kan lete etter noe positivt å skrive om, men det er ikke noe positivt. Alle vil bli rammet. Det påvirker absolutt alt, sier Hegnar.