<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Baker Hansen-Hals satte prisrekord

Morten Hals, styreleder i Baker Hansen, har kjøpt seg ny eiendom ved Tjøme.

Publisert 11. juni 2020
Oppdatert 11. juni 2020
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 192 ord
KJØPT NY BOLIG: Morten Hals, styreleder i Baker Hansen. Foto: Iván Kverme

Lokalavisen Øyene skriver at Hals har kjøpt for 30 millioner kroner i Holmeveien 95 på Brøtsø, ved Tjøme. Det skal være ny prisrekord for eiendom med boplikt på området. 

Eiendommen ble først lagt ut for 34,5 millioner kroner i fjor. Prisen ble senket til 32,5 millioner i år, men gikk altså litt under prisantydning. Eiendommen har stor hage og strandlinje. Bruksarealet er på over 800 kvadratmeter, og tomten er 137 mål stor. 

Øyene skriver at Hals i en årrekke har eid hytte på Tjøme. Han har lagt ut to hytter for salg på Tjøme, i Glennestranda 32 og 34, for 22 millioner kroner. 

Hals uttaler til Øyene at han ikke vil kommentere kjøp og salg. 

– Jeg forestår at dere ønsker å skrive om dette, men har ingen kommentar hverken til kjøp eller salg. Det regner jeg for å være privat anliggende, sier Hals til avisen. Ifølge Øyene skal det ikke være avklart hvem som skal bo på adressen på Brøtsø. 

Morten Hals' bror Knut Hals er daglig leder i Baker Hansen. De er femte generasjons driver av bedriften. Bakeriet ble etablert i 1861.