<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Tidligere Square-sjef knivdrept

Startet sin lysende karriere hos Google.

Publisert 6. apr. 2023 kl. 11.51
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 174 ord
BRANSJENAVN: Bob Lee er et kjent navn innen amerikansk finetech. Natt til tirsdag ble han drept i San Francisco. FOTO: MobileCoin

Tidligere teknologisjef i finetech-selskapet Square , Bob Lee, ble natt til tirsdag stukket ned og drept på gaten i San Francisco, skriver The San Francisco Standard.

Bob Lee (43) var på drapstidspunktet produktsjef for Mobilecoin. Det var rundt klokken halv tre natt til tirsdag, amerikansk tid, at Lee ble funnet alvorlig skadet av knivstikk på gaten i San Francisco. 

Lee døde kort tid etter at en ambulanse fraktet han til sykehus.Tidlig i sin karriere jobbet Lee som ingeniør hos Google, hvor han drev med kjerneutvikling for operativsystemet Android. Han kom til Square i 2011 og var betalingsappens første teknologisjef.

 Ti år senere, i 2021 dro Lee videre i yrkeslivet og begynte som produktsjef for MobileCoin, et kryptobetalingsselskap med base i San Francisco.

Lee er også kjent som medforfatter av boken «Bitter EJB» fra 2003. Den er et oppslagsverk for kodere, og som har som mål å hjelpe dem med å unngå vanlige fallgruver når de skriver for Enterprise, Java Beans-rammeverket for nettbaserte forretningsapplikasjoner.