Har lansert grønnsaks-Tinder
Michelinstjernekokken, som også er siviløkonom, sørger for at kokkene på restauranter som Maaemo, Bon Lio og Sentralen kan handle direkte med de beste bøndene.
Publisert 29. feb. 2020
Lesetid: 5 minutter
Artikkellengde er 1099 ord![](https://imaginary.finansavisen.no/resize?force=false&width=980&aspectratio=16%3A9&nocrop=false&interlace=true&url=https%3A%2F%2Fsmooth-storage.aptoma.no%2Fusers%2Fhegnar%2Fimages%2F57404695.jpg%3Ft%5Bquality%5D%3D100%26%26accessToken%3D8df072580542bbe4c6dfbeb96ffa8e789875f5bd57c14b004ca51fdad3c66ced)
SPENNENDE BAKGRUNN: Maximo Graesse er fra Argentina, vokst opp i Tyskland, startet platebutikk, tok kokkeutdannelse, jobbet som kokk på Michelinrestaurant, havnet i Norge og utdannet seg som siviløkonom på BI. Foto: Hilde Oreld