<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
lead
lead
PÅ BESØK: Bjørn Nyland, bedre kjent som YouTube-stjernen Tesla-Bjørn er på besøk i Finansavisens studio.  Foto: Lars Brænden Schram

Tesla-Bjørn avslører: – Stort feilgrep av Tesla

Tesla-Bjørn er gjest i Finansavisens Mil etter mil – en podcast om bil. Her forteller YouTube-stjernen om hva han liker og ikke liker med Tesla, med noen klare meninger om en viss funksjon.

Category iconMotor
    Publisert 30. juni 2023Oppdatert 30. juni 2023
    Lesetid: 1 minutt

    – Det er et stort feilgrep for Tesla. Det er helt håpløst å bruke, sier Bjørn Nyland, bedre kjent som Tesla-Bjørn, om «funksjonen» han slett ikke liker. 

    YouTuberen med 300.000 abonnenter er gjest i Finansavisens Mil etter mil – en podcast om bil, der Nyland snakker om hvorfor han begynte med YouTube, hva han liker og ikke liker med Tesla samt andre elbiler han tester. 

    I podcastepisoden trekker Nyland frem de mest og minst effektive bilene, og han kommer med tips til dem som er på jakt etter ny elbil. 

    Mil etter mil – en podcast om bil finner du der du på Spotify eller Apple Podcasts, og forøvrig der du lytter til podcast.