<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
lead
lead
HELT NY: Audi Q6 e-tron er nylig kommet til Norge. I Finansavisens bilpodcast, Mil etter mil – en podcast om bil, kjøres bilen og du får høre mer om blant annet interiør og rekkevidde.  Foto: David K. Andersen

Dette skuffer med Audis viktigste elbil

Helt nye Audi Q6 e-tron har mye å leve opp til. Det er selskapets første bil på den nye elbilplattformen, den skal ta over for salget av originale e-tron. Lytt til den ferske podcastepisoden for å høre biljournalistenes førsteinntrykk. 

Category iconMotor
    Publisert 2. sep.
    Lesetid: 1 minutt

    – Der begynner det å plinge med en gang, ja! 

    Bli med inn i bilen med Finansavisens bilpodcast, Mil etter mil – en podcast om bil, der du denne gangen får høre programledernes førsteinntrykk av helt nye Audi Q6 e-tron. 

    Det snakkes blant annet om rekkevidde, interiør og hvordan bilen oppleves uten det potensielt viktige ekstrautstyret luftfjæring. Og det kan ikke snakkes om Audi Q6 e-tron uten at nye Porsche Macan nevnes.

    Som kjent ble Audi e-tron Norges mest solgte bil i 2020, og senere er det kommet sterke elbilkonkurrenter på markedet. Nå er Audi klar til å slå tilbake med helt nye Q6 e-tron, som utvilsomt kommer til å bli en av de viktigste modellene fra Audi fremover.

    Lytt til Mil etter mil – en podcast om bil, som finnes der du hører på podcast. Det kommer nye episoder av podcasten hver uke, der det snakkes om ferske elbiler, bilmarkedet og testene Finansavisens biljournalister utfører. 

    Podcasten tar også for seg entusiastbiler som for eksempel Mercedes-Benz Geländewagen, Toyota Land Cruiser og det som finnes bilnyheter.