<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Stordalen deler gladnyhet etter bruddet

Gunhild Stordalen deler nyhet på Instagram.

Publisert 14. des. 2019 kl. 17.34
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 206 ord
Gladnyhet: Gunhild Stordalen skriver på Instagram at hun endelig kan kutte ned på medisinbruken.  Foto: Vidar Ruud

Siden Gunhild og Petter Stordalen i begynnelsen av november annonserte i en egen pressemelding at de skulle skilles, har det vært skrevet mye om bruddet.

Videre ble det også kjent at Petter Stordalen hadde kjøpt en 200 kvadratmeter stor leilighet til til Gunhild Stordalen. 

Ifølge Se & Hør deler imidlertid nå 40-årige Gunhild Stordalen en gladnyhet på sin egen Instagram-profil

I innlegget, som er postet sammen med et bilde der hun leverer tilbake medisin på apoteket, skriver hun at hun nå endelig kan kutte ned på medisiner.

- Et lite mirakel! I løpet av bare fem år har en dødelig diagnose blitt helbredelig. Takket være medisinsk innovasjon, kombinert med sunt plantebasert kost, søvn og meditasjon, er jeg endelig i stand til å kutte ut de ekle transplantasjonsmedisinene, skriver Stordalen i innlegget, ifølge magasinet.

Hun skriver videre at dette gir nytt håp til pasienter rundt om i verden som har systemisk sklerose og andre autoimmune sykdommer. 

- Farmasøyten er også glad, ettersom ubrukte medisiner forurenser miljøet og til slutt havner i maten vår (noe som er grunnen til at det alltid er viktig å levere tilbake ubrukte medisiner for forsvarlig håndtering), skriver Stordalen videre i innlegget.