Stordalens sjefstyv skal lede prestisjeprosjekt

Næringsliv

Jarle Moen forlater direktørjobben på The Thief for å lede det nye hotellprosjektet «Sommerro», i gamle Oslo Lysverker-bygget på Solli Plass.Hotellet åpner først våren 2021, men allerede 1. april 2019 starter Moen jobben med å forvandle det historiske bygget til et levende hotell, med restauranter, scener og møteplasser.- Sommerro er et av de mest ambisiøse og komplekse prosjektene vi noensinne har begitt oss ut på. Vi trengte en ved roret med både tyngde og erfaring, i tillegg til energi og ambisjoner. Jarle forstår markedet og er ekstremt flink med mennesker. Han skal ikke bare fylle hotellet, men lyse opp hele Solli plass, sier Petter A. Stordalen, grunnlegger av Nordic Hotels & Resorts og en av byggets eiere.Jarle Moen har vært direktør på The Thief siden åpningsåret 2013.Prosjekt Sommerrogaten utvikles av Aspelin Ramm, Strawberry Brothers og Høegh Eiendom. Foruten hotellet «Sommerro» med 236 rom, restauranter og konferansefasiliteter, består prosjektet også av leiligheter, kontorer, kulturscene og selvstendige serveringssteder. Hotellet vil drifte «Villa Inkognito», der det tidligere ambassadebygget i Inkognitogaten blir gjort om til 15 suiter med felles stuer.Vestkantbadet vil bevares, men rustes opp, og vil fortsatt være et tilbud for nabolaget.Nordic Resorts & Hotels har allerede startet arbeidet med å finne en ny Thief Executive Officer på Tjuvholmen.

the thief
petter a. stordalen
jarle moen
hotell
karriere
Nyheter
Næringsliv