- IKEA er i en egen klasse på denne rangeringen

IKEA er igjen kåret til Norges mest innovative selskap.

IKEA er for tredje året på rad Norges mest innovative selskap, viser en fersk innovasjonsmåling fra NHH. Rangeringen ble lansert i 2016, og er en nasjonal måling av bedrifters innovasjonsevne hvor kundene er dommere.- IKEA er i en egen klasse på denne rangeringen. De vektlegger i stor grad kunden og evner stadig å imøtekomme deres behov. Samtidig er de kreative, og dette inspirerer kunden. Grepene de gjør, legges merke til, og dette reflekteres i deres plassering på denne indeksen, sier NHH-professor og leder for Center for Service Innovation (CSI), Tor W. Andreassen, i en kommentar i pressemeldingen.Telegiganten Telenor fosser ifølge meldingen frem på rangeringen, og er blant selskapene som går mest frem. Konkurrenten Telia har derimot størst tilbakefall.Selskapet var i fjor nummer ni på listen, men er i årets indeks rangert som nummer 29. - Telias dårlige resultat skyldes at få eller ingen vet hva de har gjort av innovasjoner i 2018. Enten har de ikke gjort noe, eller så er ikke tiltakene kommunisert eller blitt lagt merke til av markedet, sier Andreassen. 10 på topp «Norsk innovasjonsindeks»1. IKEA2. Sbanken3. Toyota4. Onecall5. Zalando6. Norwegian7. Komplett8. Telenor9. Stormberg10. Nordic ChoiceKilde: Norges handelshøyskole (NHH)