Märtha Louise brøt kongehusets retningslinjer – igjen

Märtha Louise har igjen benyttet sin prinsessetittel i kommersiell sammenheng.

PRINSESSE MÄRTHA LOUISE: På sin turné «The Princess and the Shaman» sammen med kjæresten Durek Verrett i fjor vår. Foto: NTB Scanpix
Næringsliv

Tidligere denne uken ble det kjent at organisasjonen Sion Earth brøt kongehusets retningslinjer da de brukte Märtha Louises prinsessetittel i promoteringen av et meditasjonsarrangement. Nå har det skjedd igjen, skriver Se og Hør.

Da Märtha Louise dukket opp arrangementets livesending startet hun ifølge nettstedet med å introdusere seg som «prinsesse Märtha Louise».

Da Se og Hør snakket med prinsessens rådgiver, Carina Scheele Carlsen, tidligere denne uken, uttalte hun at «Det er nok organisasjonen som har tatt seg friheter. Vi jobber med saken». Scheele Carlsen har i ettertid ikke svart på nettstedets henvendelser om prinsessens egen presentasjon.

Kontroversielt

Mäartha Louises bruk av prinsessetittelen i kommersiell sammenheng har flere ganger tidligere vært debattert, blant annet i forbindelse med hennes turné «The Princess and the Shaman» sammen med kjæresten Durek Verrett i fjor vår.

Den gang uttalte Märtha Louise at det var «et feiltrinn» å bruke prinsessetittelen under foredragsturneen.

– Det var et feiltrinn, og jeg skjønner at det provoserer når prinsessetittelen blir brukt på denne måten, skrev Märtha Louise den gang på Instagram.

I august besluttet kongehuset at tittelen ikke skal brukes i forbindelse med prinsessens næringsvirksomhet.

prinsesse märtha louise
kongehuset