<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

StrongPoint inngår avtale med ICA

StrongPoint er blitt enige med ICA Malmborgs om å levere elektroniske hyllekantetiketter.

Publisert 20. apr. 2023
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 238 ord
ICA SKAL HA ELEKTRONISKE HYLLEKANTER: ICA Malmborgs vil bruke StrongPoint til installering og levering av Pricer elektroniske hyllekanter for å effektivisere. Foto: Ica

 

ICA Malmborgs, som består av seks ICA-butikker i Malmö og Lund, har valgt StrongPoint til å levere og installere Pricer elektroniske hyllekanter, kommer det frem i en børsmelding torsdag.

ICA Malmborgs-butikkene vil bruke Pricer for å forenkle arbeidet i butikken. Prisoppdateringer og kampanjestyring vil nå skje i sanntid, noe som sikrer at forbrukeren alltid ser riktig pris og produktinformasjon på hyllekanten.

Effektiviserer dagligvarebutikkene

Elektroniske hyllekanter vil eliminere behovet for at butikkpersonalet manuelt endrer prisene, noe som frigjør tid til å fokusere på andre oppgaver.

– Vi er veldig glade for å samarbeide med StrongPoint for å bruke Pricer for å gi våre kunder den mest nøyaktige og oppdaterte prisingen og produktinformasjonen samtidig som vi forbedrer vår operasjonelle effektivitet. Kombinasjonen av StrongPoint og Pricer var den beste løsningen på markedet for oss, sa eier av ICA Kvantum Malmborgs Tunam, Stefan Billing.

En av flere

StrongPoint har tidligere i år inngått en avtale med den baltiske dagligvarekjeden Rimi, som er en del av ICA Group, om den samme hyllekant-teknologien. 

– Å bli valgt som leverandør av Pricer elektroniske hyllekanter er bevis på vår levering av effektive og pålitelige løsninger til svenske dagligvarebutikker, sa Magnus Rosén, viseadministrerende direktør i StrongPoint Sverige etter avtalen med ICA Malmborgs.

Utbyggingen av prosjektet forventes å begynne i andre kvartal 2023 og være ferdigstilt i 2024.

StrongPoint hadde inntekter på 405 millioner kroner og et driftsresultat før av- og nedskrivninger (ebitda) på 34 millioner i fjerde kvartal 2022. Selskapet kommer med tall for første kvartal 27. april.