<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Agenda

Annonsørinnhold

Annonsørinnhold

Julekalender luke 10: Oslo Sportslager

Har du ambisjoner om VM, eller skal du på din første skitur? Uansett ambisjonsnivå har Oslo Sportslager kunnskapen og utstyret du trenger.

Oslo Sportslager er en butikk med en unik kombinasjon av sjel, kompetanse og engasjement. Med over 90 år i markedet er Oslo Sportslager Norges eldste frittstående butikk – og det merker man på kvaliteten.

Dagens premie er et par felleski fra Atomic, verdt 5900 kroner.

Langrennsavdelingen hos Oslo Sportslager er en av landets største og nummer én i verden på skismøring. I sortimentet finner du både felleski, skøyteski, klassiskski og stakeski, og et bredt utvalg til barn og junior.

Hvilke ski du trenger kan de ansatte hjelpe deg med. Her møter du dedikerte langrennsløpere med utallige timer i skiløypa, klare til å dele kunnskap og erfaringer. 

Totalt jobber 120 bevisste og entusiastiske ansatte for at du skal få akkurat det du har behov for.

Oslo Sportslager satser på de aktive brukerne – de som stiller krav til at utstyret har riktig kvalitet og er tilpasset den enkeltes behov og bruksområde. Men uavhengig av nivå har de ansatte fokus på å få dekket ditt behov, så enten du skal gå Birken eller ditt livs første skitur kan du trygt ta handelen her.

Oslo Sportslager følger aktivt med i utviklingen og har satt som mål å ha den beste kunnskapen, det beste utvalget, fornuftige priser og meget høy service i alle avdelinger.

Hvis du drømmer om dette kan Oslo Sportslager hjelpe deg et godt stykke på veien.

Dagens spørsmål: Hvor mange år har Oslo Sportslager vært i markedet? Send svaret ditt til julekalender@hegnar.no. Husk å merke emnefeltet med lukenummer.

Vinneren av dagens luke får et par felleski fra Atomic, levert av Oslo Sportslager. Premien er verdt 5900 kroner.

Premiene i Finansavisens julekalender er levert av Aker Brygge, Gullborgen, Oslo Sportslager, Heimen Husfliden, Oslobukta.no, F&H Group, BMW, Neostrata, Et slag av gangen, Jacob Cohen, CHANGE Lingerie og Element Studio.

Ved å delta i konkurransen aksepterer du at fornavnet ditt kan publiseres på Finansavisen.no, dersom du blir trukket som vinner. Vi publiserer ikke etternavnet ditt. Vi bruker ikke kontaktinformasjon eller personopplysninger til andre formål enn trekning i julekalenderen, og all tilsendt informasjon blir slettet senest 14 dager etter at konkurransen er avsluttet. Vinnere blir kontaktet per e-post og annonsert på Finansavisen.no 25. desember 2022.

Annonsørinnhold