<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
middag
Sentrumsburgeren som overrasker
Lille Amerika overrasker med en kurant burger til en billig penge. Dessverre gir lokalene inntrykk av noe annet.
Halvveis i rundkjøringen
St. Hanshaugen-restauranten Vaquera Verdes foodtruck ved Bislet bad byr på lunsj med en sentral beliggenhet. Men maten er ingen innertier.
Åpner i toppsjiktet
Maschmanns starter tiden etter lockdown som om ingenting har skjedd. Det gledes. 
Franske pannekaker fra Grünerløkka
En crêpe kan være det du trenger for å komme deg vekk fra brødskivene på hjemmekontoret.
Hit kommer vi tilbake, men ikke på grunn av maten
Qui - Taste of Italy på Skøyen serverer gode italienske retter, men det er servicen som trekker opp og frister til gjentakelse.
Esben Holmboe Bangs nyeste tilskudd
The Vandelay er alt annet enn Maaemo og Lunsjguiden har fått en ny favoritt. 
Finansavisen har testet kinesisk takeaway
Etter seks uker med alle varianter av takeaway lengter Finansavisens lunsjduo etter en vaskeekte restaurant. Men først litt kinesisk takeaway.